Aflever specialist Henri & Herman

Functieomschrijving

Wil jij meewerken aan een optimale service voor onze klanten? Dan zoeken wij jou! Als Afleverspecialist van Henri & Herman ga je aan de slag met het afleveren van nieuwe auto’s en occasions. In het team ben jij verantwoordelijk voor het klaar zetten en afleveren van de verkochte auto’s.

Je komt te werken in een team die bestaat uit 4 verkopers en 2 accountmanagers. Wij zijn officieel Opel dealer en importeur van USA cars. In onze grootste vestiging ben jij verantwoordelijk voor het klaar zetten en afleveren van alle auto’s, zowel zakelijk als particulier.

Henri & Herman is een nieuw bedrijf met meer dan 100 jaar kennis en ervaring in de automobiel branche. Wij richten ons op persoonlijke benadering, onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen gewoon doen! Wij geloven in een jonge enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien.

Wij zijn op zoek naar iemand met sociale skills, moderne manier van denken en affiniteit met auto’s. In deze nieuwe functie vervul je de volgende taken:

-  Klaar zetten van de verkochte auto’s
-  Klanten uitleg geven over de nieuwe auto, zowel zakelijk als particulier
-  Lichte administratieve werkzaamheden
 

Wij bieden jou:

-  Een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week
-  Veel klantcontact en een leuk team collega’s
-  Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 

Heb je interesse? Stuur dan jouw cv en motivatie naar contactopel@henriherman.nl.