Autospuiter

Heb jij oog voor kwaliteit en beschik jij over een afgeronde opleiding Autospuiter óf ben je nog bezig met je opleiding? Dan zoeken wij jou. ABS Henri & Herman is op zoek naar een 1ste Autospuiter en een Leerling Autospuiter.

Als autospuiter ben je verantwoordelijk voor het hele proces van autospuiten. Voordat je met spuiten begint, schuur je eerst de carrosserie goed af. Je bewerkt eventuele deuken en bedekt onderdelen die je niet gaat spuiten. Daarna meng je de juiste lakkleur en ga je spuiten. Je doet allerlei soorten spuitwerk. 

Je komt te werken in een team die bestaat uit 2 front office en 9 schadeherstel collega’s. Wij werken als Opel Erkend schadeherstel bedrijf en hebben meerdere opdrachtgevers, zowel lease, particulier als verzekeraars. In een moderne ingerichte werkplaats behandelen wij gemiddeld 35 schades per week. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf.

Bij het team van ABS Autoherstel Henri & Herman in Amersfoort staan zowel gastvrijheid als service hoog in het vaandel. Wij doen er daarom alles aan om het traject gesmeerd te laten verlopen. ABS Autoherstel Henri & Herman in Amersfoort repareert autoschade vakkundig bij elk merk. Wij zijn bovendien een erkend reparateur voor Cadillac, Chevrolet en Opel. Door de unieke samenwerking met ons dealerbedrijf bieden we alles voor uw auto onder één dak: van schadeherstel tot onderhoud, inbouw van accessoires en dergelijke.

Wij zijn op zoek naar een 1ste Autospuiter en een Leerling autospuiter met gevoel voor kwaliteit. Om deze functie te vervullen vragen wij:

  • Opgeleid autospuiter (of bezig met een opleiding autospuiter)
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Service en kwaliteit gerichte manier van werken
  • Pré: ervaring als autospuiter

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Indien nodig opleidingen om het kennisniveau aan de gestelde eisen te laten voldoen

 

Heb je interesse? Stuur dan jouw cv en motivatie naar info@abshenrienherman.nl