Jouw nieuwe Opel voordelig financieren tijdens The Big EventTijdelijk vanaf 2,99% rente.

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto en betaal je liever een maandelijks bedrag in plaats van de gehele aankoopsom? Dat kan! De Opel dealer biedt nu een aantrekkelijke Opel financiering aan tijdens dé inruilsensatie van Europa; The Big Event. 

Uw nieuwe Opel financieren.
Wil je jouw nieuwe Opel zelf bezitten? Dan is financieren, in tegenstelling tot huren bij Private Lease, een goed alternatief omdat je eigenaar van de auto wordt en deze later dus ook kunt inruilen. Een financiering van Opel Finance kun je op jouw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Met de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Opel gewend bent. En het gemak om deze via de Opel dealer af te sluiten. Met een eventuele aanbetaling kun je bovendien de hoogte van de maandelijkse kosten verlagen. Verzekering, reparatie en onderhoud regel je zelf. Voordeel is dat de opbouw van schadevrije jaren van jouw autoverzekering bij financieren gewoon door loopt.

The Big Event.
Tijdens The Big Event van 21 t/m 26 september profiteer je van extra scherpe financieringstarieven. Zo financier je een nieuwe Opel al tegen 3,99% rente en een auto uit voorraad al vanaf 2,99% rente. En ruil je iets in, jouw huidige auto of iets anders dat rolt, rijdt of een stekker heeft, dan kun je tot 2.000 extra inruilwaarde ontvangen! Deze kun je overal voor gebruiken en dus ook om een aanbetaling te doen op jouw financiering. Zo verlaag je het maandbedrag en in combinatie met het scherpe rentetarief, wordt jouw financiering nog voordeliger! Dus mis het niet en kom snel langs bij jouw dealer!

Nu ook bij jou thuis. 
Profiteren van het Big Event aanbod? Dit kan te allen tijde bij jouw dealer en vanaf dit jaar ook bij jou thuis. Dus heb je liever een taxatie of proefrit aan huis, neem dan contact op met jouw dealer voor de mogelijkheden. Ook de financiering kun je desgewenst gemakkelijk vanuit huis regelen.

Personenwagens uit voorraad.
Kies je voor een goednieuwe Opel uit voorraad? Dan rijd je er niet alleen snel in weg, maar financier je jouw nieuwe Opel tegen een rentetarief van slechts 2,99% op Opel modellen met een verbrandingsmotor en 3,99% op een gloednieuwe elektrische Opel uit voorraad. 

Ook voor bestelwagens
Tijdens The Big Event profiteer ook je ook op je nieuwe bestelwagen van extra inruilwaarde en extra scherpe financieringstarieven. Zo financier je een nieuwe bestelwagen al 5 jaar lang tegen 1,99% rente. 

Bereken jouw maandbedrag.
In de configurator kies je jouw favoriete Opel en stel je deze naar eigen wens samen. Via de financieringscalculator kun je vervolgens precies aangeven welk bedrag je wilt financieren en voor welke periode. Je ziet dan één opslag jouw maandbedrag.


Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance gevestigd te Rotterdam (KvK nr. 33235784, AFM registernr. 12015032). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (088-8866999) of kijk op
www.opelfinance.nl/financiering/particulieren. Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Bekijk de voorwaarden.
Bekijk de financieringstabel.