Nieuwe Zafira Life nu te bestellen!Luxe VIP-shuttle met uitstekend comfort.

Zafira-LifeDe gloednieuwe Opel Zafira Life is vanaf nu verkrijgbaar vanaf €31.499 (excl. BTW/BPM). Deze luxe VIP-shuttle biedt uitstekend comfort met veel praktische voorzieningen. Hij is beschikbaar in twee lengtematen, zodat er voor iedere klant een passende variant is: Lengte 2 en Lengte 3, met ruimte voor maximaal 7 personen.

Praktisch, comfortabel interieur
De Zafira Life INNOVATION is als Lengte 2-variant verkrijgbaar en standaard uitgerust met innovatieve technologieën en assistentiesystemen als Cruise Control, Speed Limiter en het Multimedia Radio-infotainmentsysteem met Apple CarPlay.

De hemelbekleding, met drie leeslampen en sfeerverlichting, zorgt voor een aangename ambiance achterin. De handsfree elektrisch te bedienen schuifdeur biedt toegang tot de tweede en derde zitrij, die beide uit twee individuele stoelen bestaan. De schuifdeuren zijn met een simpele voetbeweging onder de dorpel te openen. De achterste twee stoelen staan op rails en zijn naar wens neer te klappen en te verwijderen.

Zes of zeven zitplaatsen
De nieuwe Zafira Life biedt, afhankelijk van de lengte, tot 7 zitplaatsen. Ook biedt Opel voor andere versies optiepakketen met zes of zeven zitplaatsen die op rails verschuifbaar zijn. Lederen bekleding is een optie. Comfort gaat dus niet ten koste van praktisch dagelijks gebruiksgemak. Een ander belangrijk voordeel van de Zafira Life in stadsverkeer is dat de meeste varianten niet hoger zijn dan 1,9 meter. Daardoor kan de Zafira Life probleemloos vrijwel elke parkeergarage in.

De nieuwe Zafira Life zal vanaf begin 2021 ook leverbaar zijn met een volledig elektrische aandrijflijn.