Aantrekkelijk voordeel op nieuwste Opel modellen.Nu met €1.000 tegoed op de myOpel betaalpas.

Xrange

De nieuwste Opel modellen nu extra aantrekkelijk!
Wegrijden in een van de nieuwste Opel modellen wordt nu wel heel aantrekkelijk. Bij aankoop van een nieuwe Opel ontvangt u namelijk een myOpel betaalpas met daarop een tegoed van €1.000! Met dit tegoed kunt u doen wat u wilt, wanneer u dat maar wilt. Heeft uw Opel onderhoud nodig of wilt u uw nieuwe Opel verder personaliseren met accessoires dan kunt u dit betalen met de myOpel betaalpas. Daarnaast kunt u met de betaalpas ook u benzinekosten afrekenen bij aangesloten tankstations.

Mokka X. De premium SUV.
Stoer vormgegeven met het praktische en wendbare karakter van een compacte auto. Dat is de Opel Mokka X. De Mokka X biedt geavanceerde apparatuur en de baanbrekende innovaties van een luxe SUV. Tevens geniet u van een aangename hoge zitpositie in deze stoere stads-crossover.

MokkaX

Crossland X. Veiligste in zijn klasse. 
De Opel Crossland X is niet alleen heel veelzijdig, hij is ook nog eens super veilig. De Crossland X is door EURO NCAP uitgeroepen tot de veiligste auto in zijn klasse. De geavanceerde rijassistentiesystemen in de Opel Crossland X maken het rijden in de Crossland X veiliger en aangenamer. Voorbeelden hiervan zijn de standaard Lane Departure Warning of het optionele vermoeidheidsherkenning-systeem. Zo gaat u altijd veilig op weg!

CrosslandX

Grandland X. Een en al avontuur!
Ontworpen met aandacht voor comfort en veiligheid. Opvallend door zijn stoere en robuuste uitstraling, en een uitstekend zicht door zijn hoge zitpositie. Volledig uit te rusten naar smaak met contrasterend zwart dak en tal van innovatieve veiligheidssystemen. De nieuwe Grandland X combineert een stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel.

GrandlandX