Henri & Herman Schadeherstel
ABS Autoherstel

Henri & Herman schadeherstel

Bij het team van Henri & Herman schadeherstel in Amersfoort staan zowel gastvrijheid als service hoog in het vaandel. Wij doen er daarom alles aan om het traject gesmeerd te laten verlopen. Wij werken met de modernste technieken en efficiënt aan het schadeherstel. Zo zorgen wij ervoor dat u weer snel en veilig met uw eigen auto ‘on the road‘ bent!

ABS Autoherstel

Henri & Herman schadeherstel is een erkend schadebedrijf volgens ABS Autoherstel. Daarbij garanderen wij de kwaliteit van vakkundige reparatie, vertrouwde kennis en snelle service.
Terwijl onze vakmensen de schade beoordelen, lopen wij meteen uw schadeformulieren langs. Als u dat wilt, regelen wij alles voor u, zoals het contact met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van passend vervangend vervoer zolang uw eigen voertuig in reparatie is. Ook kunt u nu gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dus als er sprake is van autoschade in de omgeving van Amersfoort, kom dan langs of maak een afspraak! 

 

Address

Amsterdamseweg 151
3812 RR Amersfoort

Telefoonnummer 

(033) 422 4460