Acquire

UW MOBILITEIT TEN TIJDE VAN CORONA  Ons antwoord op veel gestelde vragen met betrekking tot uw (nieuwe) Opel.

Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, bedoeld om meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in de periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

Daarom geven we u in dit artikel antwoord op de vragen die u aan ons gesteld heeft.

Zijn Henri & Herman vestigingen open of niet?

Helaas zijn de fysieke showrooms van Henri & Herman gesloten. Onze online showroom blijft open. onze verkopers staan ​​voor u klaar om uw favoriete auto te laten zien en uw vragen te beantwooden on een persoonlijk (video) gesprek. .


Ik kan niet langskomen, maar ik heb een vraag of wil meer informatie

Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Uiteraard kunt u alle informatie raadplegen op onze website, maar mocht u liever persoonlijk contact hebben, dan zijn onze verkoopadviseurs tevens online en per telefoon bereikbaar. Zij zullen u met alle plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto.

En met de online bestelmodule kunt u direct digitaal uw gewenste auto samenstellen en bijvoorbeeld uw private leasecontract volledig online aanvragen.


Ik heb een nieuwe auto besteld, hoe zit het met levering?

Aangezien de levering van uw nieuwe Opel afhankelijk is van het moment waarop en het type auto dat u besteld heeft, willen we u vragen contact met ons op te nemen; wij kunnen u hier meer informatie over verstrekken. Op een later tijdstip kunnen we u op de hoogte brengen de details van uw bestelling. 


Mijn auto heeft reparatie / een servicebeurt nodig, kan ik gewoon langskomen?

Onze Opel erkend reparateurs zijn vooralsnog gewoon geopend. Om er zeker van te zijn dat u niet voor een gesloten deur staat, verzoeken wij u om vooraf contact op te nemen. Samen zullen we door de mogelijkheden lopen voor reparatie / service samenwerking op uw persoonlijke situatie. 


Ik wil een nieuwe auto kopen, hoe doe ik dit?

U kunt direct online uw nieuwe auto bestellen indien u een private lease contract wenst af te sluiten. Met onze online bestelmodule stelt u simpelweg eerst uw auto samen waarna u direct uw private lease contract kunt aanvragen. Uiteraard helpen wij u graag via een telefonische afspraak met het uitzoeken/samenstellen van uw nieuwe Opel.

Is levering aan huis mogelijk?

Heeft u een nieuwe auto besteld en wordt die binnenkort afgeleverd? Neemt contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele levering aan huis.