Acquire

Henri & Herman & Dienstverlening tijdens coronavirus (COVID-19)

Nu het kabinet enkele aanvullende maatregelen heeft genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wij u graag op de hoogte van hoe Henri & Herman zijn beleid hierop heeft aangepast (15.12.2020). De werkplaats van Henri & Herman blijft open voor onderhoud, reparatie of schade aan uw auto. Heeft u een afspraak voor uw auto gepland in de werkplaats, dan kan deze gewoon doorgaan. Helaas moeten wij u mededelen dat tot nader bericht onze fysieke showroom gesloten is. Onze online showroom blijft open. 

Henri & Herman heeft de volgende aanvullende voorzorgmaatregelen genomen:

 • -  Wij schudden tijdelijk geen handen meer en overal in ons bedrijf houden wij ons vanzelfsprekend aan de 1,5 meter afstand-regel.
 • -  Het dragen van een mondkapje is verplicht.
 • -  Komt u voor een reparatie? Dan vragen wij u uw auto alleen te komen brengen en halen en niet meer te wachten in onze receptie. Zodra de auto klaar is, nemen wij contact met u op. Er zijn gratis fietsen beschikbaar als vervangend vervoer. Ook kunnen wij uw auto gratis bij uw huis ophalen en na reparatie terugbrengen.
 • -  Medewerkers die in uw auto rijden en/of deze repareren, zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij reinigen contactpunten in de auto (zoals stuur en versnellingspook), gebruiken waar mogelijk handschoenen en wassen hun handen voor & na contact met uw auto, volgens de richtlijnen van het RIVM.
 • -  Door de extra maatregelen is er tot en met 9 februari geen fysiek bezoek aan onze showroom mogelijk. Wij helpen u graag via een telefonisch (video)gesprek. Lees verder voor alle mogelijkheden!
 • -  Onze voorkeur gaat uit naar een pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat na elke handeling grondig.
 • -  Bij contante betaling graag het geld op de balie neerleggen zodat onze collega dit kan pakken zonder contact met elkaar te hebben.
 • -  Bent u verkouden, hoest u of hebt u of iemand in uw huishouden koorts? Dan dient u uw afspraak te verplaatsen. Dan kan eenvoudig. Stuur ons een mail contactopel@henriherman.nl of bel naar 030 2411515

Onlinedienstverlening

Daarnaast kunt u ook op afstand op diverse manieren contact met ons hebben, bijvoorbeeld via videochat (zoals WhatsApp-video). Via onze site kunt u: 

 • -  Ons volledige auto-aanbod bekijken
 • -  Online een offerte aanvragen
 • -  Uw auto online laten taxeren
 • -  Online een auto kopen. Wij bieden hierbij de garantie dat de auto voldoet aan de omschrijving op de website. Mocht u na aankoop onverhoopt van gedachten veranderen dan nemen wij de auto binnen drie dagen retour. Klik  hier  voor de mogelijkheden.

Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar via 030 2411515

We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus, uiteraard nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft automatisch de hoogste prioriteit.


Ons antwoord op veel gestelde vragen met betrekking tot uw (nieuwe) Opel

Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het coronavirus, bedoeld om meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in de periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Daarom geven wij u graag antwoord op de vragen die u aan ons gesteld heeft.