Acquire

Henri & Herman & Dienstverlening tijdens coronavirus (COVID-19)

 

Het kabinet heeft op 23.02.2021 de maatregelen tegen het coronavirus iets versoepeld. Graag brengen wij u op de hoogte hoe Henri & Herman zijn beleid hierop heeft aangepast. Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken! Belangrijk hierbij is: de afspraak moet 4 uur voor bezoek gemaakt zijn, u dient minimaal 10 minuten in de winkel te zijn en natuurlijk blijft u thuis als u klachten heeft. Per afspraak kunnen wij twee mensen ontvangen, dit betekent helaas dat gezinnen met kinderen boven de 13 jaar ons niet samen kunnen bezoeken. Een afspraak aan huis of op locatie blijft daarom ook nog steeds een optie.

Daarnaast blijft de werkplaats van Henri & Herman open voor onderhoud, reparatie of schade aan uw auto. Heeft u een afspraak voor uw auto gepland in de werkplaats, dan kan deze gewoon doorgaan 

Henri & Herman blijft de volgende aanvullende voorzorgmaatregelen:

 • - Wij schudden tijdelijk geen handen meer en overal in ons bedrijf houden wij ons automatischsprekend aan de 1,5 meter afstand-regel.
 • - Het dragen van een mondkapje is verplicht.
 • - Komt u voor een reparatie? Dan vragen wij u uw auto alleen te komen en halen en niet meer te wachten in onze receptie. Zodra de auto klaar is, nemen wij contact met u op. Er zijn gratis fietsen beschikbaar als vervangend vervoer. Ook kunnen wij uw auto gratis bij uw huis ophalen en na reparatie terugbrengen.
 • - Medewerkers sterven in uw auto rijden en / of deze repareren, zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij reinigen contactpunten in de auto (zoals stuur en versnellingspook), gebruiken waar mogelijk handschoenen en wassen hun handen voor & na contact met uw auto, volgens de richtlijnen van het RIVM.
 • - Onze voorkeur gaat uit naar een pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat na elke handeling grondig.
 • - Bij contante betaling graag het geld op de balie neerleggen zodat onze collega dit kan pakken zonder contact met elkaar te hebben.
 • - Bent u verkouden, hoest u of hebt u of iemand in uw huishouden koorts? Dan dient u uw afspraak te verplaatsen. Dan kan eenvoudig. Stuur ons een mail contactopel@henriherman.nl of bel naar 030 2411515   

Onlinedienstverlening

Blijft u liever nog even thuis? Dan kunt u ook op afstand op diverse manieren contact met ons hebben, bijvoorbeeld via videochat (zoals WhatsApp-video Via onze site kunt u: 

 • - Ons volledige auto-aanbod bekijken
 • - Online een offerte aanvragen
 • - Uw auto online laten taxeren
 • - Online een auto kopen. Wij bieden hierbij de garantie dat de auto voldoet aan de omschrijving op de website. Mocht u na aankoop onverhoopt van gedachten veranderen dan nemen wij de auto binnen drie dagen retour. Klik  hier  voor de mogelijkheden.

Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar via 030 2411515

We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus, uiteraard nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft automatisch de hoogste prioriteit.


Ons antwoord op veel gestelde vragen met betrekking tot uw (nieuwe) Opel

Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het coronavirus, bedoeld om meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in de periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Daarom geven wij u graag antwoord op de vragen die u aan ons gesteld heeft.