HENRI & HERMAN & FLEETSALES Het professionele beroeps voor u als zakelijke klant. 

 

Henri & Herman fleetsales is hét professionele professionele klant, klein of groot. Het adres voor alle vragen over mobiliteit. Uw eigen specifieke oplossingen, die precies zijn afgestemd op uw actuele situatie. Wagenparkbeheer, aankoop van auto's, verzorging van kortstondige uitbreiding van inkrimping, afhandeling van toekomstige schades met schadeherstelbedrijven. bieden onze accountmanagers meerwaarde door, waar, mee te denken in het autobeleid, het wijzigen van klantspecifieke leveringscondities met inporteurs en het opstellen van SLA's voor levering en onderhoud. Advies en coördinatie ten aanzien van turnkey leveringen.

Onze accountmanagers die dagelijks onderweg zijn om hun klanten te bezoeken gecombineerd met de directie en de wagenparkbeheerder kritisch naar het gehele wagenpark met als doel kosten- en tijdsbesparingen door te voeren. De dienst ondersteunt de accountmanager zodat ook zelf klantcontacten altijd beschikbaar zijn voor u. Kortom, wij verzorgen uw mobiliteitsbehoefte in de breedste zin van het woord.

Henri & Herman is u graag van dienst met Opel personen- en bedrijfswagens. Door de grote diversiteit aan modellen hebben wij voor elk bedrijf de juiste oplossing. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. 

U kunt ons bereiken via 030-241 1515 of via  fleetsales@henriherman.nl

 

Dennis Lekkerkerker

Fleetsales Manager
Tel: 06 22542421

E-mail: dennis@henriherman.nl

Matthijs de Klerk

Accountmanager Zakelijke Markt
Tel:  0624854109

E-mail: matthijsdeklerk@henriherman.nl

Raymond Frölich

Accountmanager Zakelijke markt
Tel:  06 22 95 06 88

E-mail: raymond@henriherman.nl