Henri & herman tankstationShell express & Avia xpress

Henri & Herman beschikt over twee tankstations, de Avia XPress in Amersfoort en de Shell Express in Zeist. 

AVIA XPress

Naast de vestiging van Opeldealer Henri & Herman Amersfoort zit sinds kort een AVIA tankstation. Hier kunt u dagelijks uw auto wassen in Henri & Herman's Wasstraat dat beschikt over de nieuwste techniek waarin uw auto gewassen wordt met zacht textiel. Dit is veel veiliger voor de autolak dan een kunststof borstel, maar zorgt daarnaast wel voor een glanzend resultaat. 

Brandstoffen Henri & Herman tankstation

Bij het Henri & Herman tankstation kunt u Euro 95 Ongelood, Diesel en LPG tanken. U kunt hier ook betalen met de AVIA Tankkaart, Tamoil, XXImo, MultiTankcard en Travelcard. 
U kunt bij ons 24 uur per dag tanken. LPG kan, i.v.m. de veiligheid, getankt worden van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Contact

Het tankstation bevind zich naast de Opeldealer op het adres: Amsterdamseweg 151. Vragen over het tankstation? Wij zijn telefonisch te bereiken via 070- 381 1822.

Shell express

Snel, makkelijk en goedkoop tanken. De kwaliteit van Shell voor de lage prijzen die je van een onbemand station verwacht. Dat zijn de voordelen van Shell express. Ook heeft u geen last meer van wachtrijen voor de kassa, omdat u direct aan de pomp afrekent. Dus als u tijd en geld wilt besparen tankt u bij Shell express. Want dan bent u goedkoper uit en sneller thuis.

Contact

Het tankstation bevind zich naast de Opeldealer op het adres: Oude Arnhemseweg 201