Acquire

Accountmanager Fleetsales New Business Regio Amersfoort en Nieuwegein

Ben jij ondernemend en sales gedreven? Beschik jij over een gezonde dosis lef en weet jij als geen ander de gunfactor te creëren met behulp van jouw commerciële talent, flair, humor en passie? Dan zoeken wij jou!

Als Accountmanager New Business voelt het een jagen op nieuwe klanten voor jou als een tweede natuur. Je bent niet bang om je hoofd boven het maaiveld uit te steken of om je neus te stoten. Je bent gedreven en een echte doorzetter.

Wij zijn officieel Opel dealer en importeur van Amerikaanse auto's. Met 6 vestigingen te Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Nieuwegein, Doorn en Zeist is Henri & Herman de grootste Opeldealer in de provincie Utrecht.
Bij Automobielbedrijf Henri & Herman kun je jouw commercieel talent optimaal inzetten en verder ontwikkelen. Binnen het team van de afdeling fleetsales wordt je accountmanager voor de regio Amersfoort en Nieuwegein. Je werkt samen met je collega's van Fleetsales en de verschillende vestigingen waarvoor je actief bent. Jouw expertise ligt bij het zoeken naar nieuwe zaken en het doen van acquisitie. 

 Wat houdt de functie in?

  • - Het doen van acquisitie voor het binnen halen van nieuwe klant relaties.
  • - Het verkopen van de producten en diensten welke wij bieden.
  • - Je bent veel onderweg binnen je eigen regio om de klanten op locatie te bezoeken en te ontzorgen op het gebied van mobiliteit.
  • - Je richt je op de lange termijn voor een constructieve en duurzame relatie.
  • - Je werkt grotendeels zelfstandig maar altijd in overleg met je collega's en leidinggevende.
  • - Lichte administratieve werkzaamheden

Wat vragen wij?

Je bent woonachtig in de regio, je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar werk en denkniveau op HBO niveau. Daarnaast heb je bij commerciële ervaring in de business tot business (Fleetsales) markt. Je bent sterk in helder communiceren, hebt commercieel talent, bent ambitieus en je houdt van aanpakken. Verder kun je goed omgaan met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Jij bent iemand met sociale vaardigheden, een moderne manier van denken en hebt affiniteit met autobranche.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris bieden wij een auto van de zaak, mobiele telefoon, laptop en training / coaching binnen een professioneel bedrijf waarbij er genoeg ontplooiingsmogelijkheden zijn. Het betreft een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week met veel klantcontact en een leuk team collega's. Je standplaats is in de basis Zeist of Bilthoven, maar betreft het een mobiele functie waarin reizen naar de klant is. Het Fleetsales team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde sales collega's. Wij hechten waarde aan goede arbeidsomstandigheden en vinden scholing en training in het kader van ontwikkeling belangrijk.

Henri & Herman is een bedrijf met meer dan 100 jaar kennis en ervaring in de automobielbranche. Wij richten ons op persoonlijke benadering, onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen gewoon doen! Wij geloven in een enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid wordt geboden om te ontplooien.

Heb je interesse? Stuur dan jouw cv en motivatie naar personeelszaken@henriherman.nl

DE TOEKOMST IS VOOR IEDEREEN