Acquire

Commercieel medewerker occasions

 

Wil jij werken bij van de leukste autobedrijven van Nederland waar en gezelligheid hand in hand gaan? Wil jij werken bij een autobedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Ben jij diegene die graag de mouwen op stroopt en onze voorraad er goed bij wilt zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op al onze vestigingen staat een mooie voorraden. Deze voorraad beheren we met zorg. Aangezien hier groei in zit zoeken wij iemand die alles tot in de puntjes wil verzorgen, is om de nieuwe bestuurder te ontvangen. Wil jij starten in de autobranche en ben je iemand met ambitie? Dit is de perfecte kans om in te stappen te leren!

Wat zijn je functietaken door Henri & Herman en Van Oord:

- Voorraadbeheer op de online vestiging
- Occasionwissels voorbereiden
- Ondersteuning fotograaf
- Ondersteuning occasionmanager
- Ondersteuning prestentatie op al onze vestigingen

Het beheer van onze gelegenheden gebeurt zowel centraal als op de vestigingen. Jij hebt de helicopterview en weet waar welke auto staat en wat er gedaan moet worden. uiteindelijk ben jij het verlengstuk van de sales afdeling en de occasionmanager. 

 

Wat vraagt ​​Henri & Herman en Van Oord:

Je hebt affiniteit met auto's en enige ervaring in de Automotive branche is een pré.

- Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
- Je hebt oog voor detail
- Je werkt zelfstanding en kan goed samenwerken
- Je hebt een pro-actieve werkhouding
- Je vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de gebruikte auto er spik en span bij staat
- In het bezit van rijbewijs B 

 

Wat heeft Henri & Herman en Van Oord te bieden:

Wij hebben de ambitie in de provincie Utrecht de grootste Opel/Citroëndealer te zijn. Je komt te werken in een plezierige en informele werksfeer met ervaren en ervaren collega's Wij kunnen uitvoeren in een verdere werkzaamheden!

Wij bieden:

- Een uitstekende salaris
- Een succesvolle en afwisselende baan
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Doorgroeimogelijkheden
- Indien opleidingen om het kennisniveau aan de gestelde eisen te laten 

 Wie zijn wij:

Henri & Herman en Van Oord is één bedrijf met meer dan honderd jaar kennis en ervaring in de automobielbranche. Met negen vestigingen - in Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Nieuwegein, Doorn, Maarssen en Zeist - is Henri & Herman en Van Oord de grootste Opel/Citroëndealer in de provincie Utrecht. Wij richten ons op een persoonlijke benadering, een onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen doen! Wij geloven in een enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid krijgen om zichzelf te ontplooien.

Zie jij jezelf helemaal zitten? Dat klinkt super! Reageer dan snel en stuur jouw CV én motivatie naar: Personeelszaken@henriherman.nl