Acquire

 

Medewerker Verkoop Binnendienst Fleetsales (Opel/ Citroëndealer)

Ben jij een ambitieuze fulltime Medewerker Verkoop Binnendienst Fleetsales en klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Ben onmisbaar voor onze buitendienst en showroomverkopers met jouw superkrachten en wil je werken bij de grootste Opel/Cidealer van de provincie Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoekt Henri & Herman en Van Oord

Als Medewerker Binnendienst Fleetsales ben verkoop de commerciële/administratieve, automatische kracht voor de Accountmanager Fleetsales en de showroomverkop.
Je bent verantwoordelijk voor het gehele aflevertraject betreffende auto's en fleetowners
Je onderhoudt verbonden met leasemaatschappijen en fleetowners en bent het eerste contact voor inhoudelijke vragen.
Je omvat aanbiedingen en offertes uit richting leasemaatschappijen en fleetowners.
Je houdt je bezig met de communicatie van acties en productwijzigingen en
bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de actieve voorraadlijst en communiceren deze regelmatig richting leasemaatschappijen en fleetowners.Je verwerkt het administratieve proces na binnenkomst lease/leveropdracht. Wordt deze functie een groot succes door jouw overtuigingskracht in combinatie met je communicatieve vaardigheden en ervaring? Lees dan verder en reageer snel!

Wat vraagt ​​​​Henri & Herman en Van Oord
- MBO werk- en denkniveau met een commerciële achtergrond
- Een kandidaat met uitstekende communicatieve vaardigheden
- uitstekende communicatieve vaardigheden
- Een proactieve instelling
- Commercieel talent
- Fulltime inzetbaarheid
- Ambitieus en enthousiast
- Ervaring in de Automotive een pré
- Teamspeler 

Wat heeft Henri & Herman en Van Oord te bieden:

Wij hebben de ambitie in de provincie Utrecht de grootste Opel/Citroëndealer te zijn. Je komt te werken in een aangename en informele werksfeer met sfeer Wij zorgen voor goed kan uitvoeren in een fijne werksfeer!

Wij bieden:

- Een uitstekende salaris
- Een succesvolle en afwisselende baan
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Doorgroeimogelijkheden
- Indien opleidingen om het kennisniveau aan de gestelde eisen te laten

Wie zijn wij:

Henri & Herman en Van Oord is één bedrijf met meer dan honderd jaar kennis en ervaring in de automobielbranche. Met negen vestigingen - in Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Nieuwegein, Doorn, Maarssen en Zeist - is Henri & Herman en Van Oord de grootste Opel/Citroëndealer in de provincie Utrecht. Wij richten ons op een persoonlijke benadering, een onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen doen! Wij geloven in een enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid krijgen om zichzelf te ontplooien.

Zie jij jezelf helemaal zitten? Dat klinkt super! Reageer dan snel en stuur jouw CV én motivatie naar: Personeelszaken@henriherman.nl