Sales Hostess/Host Henri & Herman

Functieomschrijving

Wil jij je commerciële ervaring in de business tot business markt maximaal benutten en wil jij meewerken aan een optimale service voor onze klanten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn officieel Opel dealer en importeur van Cadillac en Corvette. Binnen Automobielbedrijf Henri & Herman kun je jouw commerciële talent optimaal inzetten en verder ontwikkelen en ben je tevens onze Sales Hostess/Host van nieuwe auto’s en occasions.

Je komt te werken in een team dat bestaat uit vier verkopers en twee accountmanagers. Je werkt samen met je collega’s waarbij ieder zijn kwaliteiten heeft. Jouw kwaliteit ligt bij het onderhouden van contacten met bestaande klanten voor onze fleetsales diensten en producten. Als Sales Hostess/Host ben jij in onze grootste vestiging verantwoordelijk voor het klaar zetten en afleveren van alle auto's, zowel zakelijk als particulier.

Wat houdt de functie in?

 • -   Na het leggen van de eerste contacten en het schrijven van de eerste order(s) draagt je collega het contact over aan jou om het contact met de klant verder uit te bouwen.
  -   Jouw rol is voornamelijk het onderhouden van de goede contacten zodanig dat hieruit een duurzame relatie voor de toekomst ontstaat.
  -   Je werkt grotendeels zelfstandig maar altijd in overleg met je collega’s en leidinggevende.
  -   Het klaar zetten van de verkochte auto's. 
  -   Klanten uitleg geven over de nieuwe auto, zowel zakelijk als particulier
  -   Lichte administratieve werkzaamheden.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding of aantoonbaar werk en denkniveau op MBO niveau. Daarnaast heb je commerciële ervaring in de business tot business (Fleetsales) markt. Je bent sterk in helder communiceren, hebt commercieel talent en bent ambitieus, je houdt van aanpakken. Verder kun je op een integere wijze goed omgaan met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Jij bent iemand met sociale skills, een moderne manier van denken en hebt affiniteit met auto's.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris bieden wij een uitdagende en een veelzijdige functie in een professioneel bedrijf waarbij er genoeg ontplooiingsmogelijkheden zijn. Een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week. Veel klantcontact en een leuk team collega's.

Je standplaats is in de basis Amersfoort echter het betreft een gedeeltelijk mobiele functie waarin reizen naar de klant gebruikelijk is. Het Fleetsales team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde sales collega’s. Wij hechten waarde aan goede arbeidsomstandigheden en vinden scholing en training in het kader van ontwikkeling belangrijk.

Henri & Herman is een nieuw bedrijf met meer dan 100 jaar kennis en ervaring in de automobiel branche. Wij richten ons op persoonlijke benadering, onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen gewoon doen! Wij geloven in een jonge enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien.

 

Heb je interesse? Stuur dan jouw cv en motivatie naar: Personeelszaken@henriherman.nl

 

DE TOEKOMST IS VOOR IEDEREEN