Commercieel medewerk(st)er binnendienst Utrecht

 

Ben jij commercieel ingesteld en ga jij uit van kansen? Dan zoeken wij jou! Als commercieel medewerk(st)er binnendienst ben jij verantwoordelijk voor alle sales leads. Dit in de breedste zin van communicatie via telefonie en e-mail verkeer zowel inkomend als uitgaand.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken en/of bevestigen van afspraken voor de verkoopadviseur, het in behandeling nemen van e-mails en de telefonische acquisitie ter verhoging van het aantal sales voor alle vestigingen. De acquisitie bestaat zowel uit proactief klanten benaderen door uitgaande belacties als ook upselling met betrekking tot inkomende telefonie of e-mail.

Henri & Herman is een nieuw bedrijf met meer dan 100 jaar kennis en ervaring in de automobiel branche. Wij richten ons op persoonlijke benadering, onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen gewoon doen! Wij geloven in een jonge enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien.

Wij zijn op zoek naar iemand met sociale skills, gevoel voor service en doorzettingsvermogen. Om deze functie te vervullen vragen wij:

- Minimaal opleidingsniveau MBO
- Goede communicatieve vaardigheden
- Service en kwaliteit gerichte manier van werken
- Commerciële instelling
- Capaciteiten op het gebied van plannen en organiseren
- Een groot inlevingsvermogen
- Kennis van de receptieprocessen is een pré

Wij bieden jou:

- Een uitdagende en afwisselende baan
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden
- Doorgroeimogelijkheden
- Indien nodig opleidingen om het kennisniveau aan de gestelde eisen te laten voldoen

Heb je interesse? Stuur dan jouw cv en motivatie naar Personeelszaken@henriherman.nl.