EEN NIEUWE KIJK OP AUTORIJDEN. STAP IN DE NIEUWE OPEL ASTRA VOOR € 299 PER MAAND.

In tijden van onzekerheid wilt u ergens op kunnen bouwen. Veilig en zorgeloos rijden hoort daar zeker bij. Daarom kunt u nu in de gloednieuwe Opel Astra Edition stappen vanaf € 299 per maand! Alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor de komende 5 jaar zijn al inbegrepen, behalve de benzine.

Bovendien krijgt u de inruilwaarde van uw huidige auto pinklaar op uw rekening gestort. En, uw Private Lease contract is opzegbaar in geval het echt nodig is. Dat is dus écht zorgeloos autorijden.De Astra Edition is uitgerust met onder andere:

Multimediasysteem met Apple CarPlayTM

Parkeersensoren

Licht- en regensensorenDe voordelen van Opel Private Lease

 

Met Opel Private Lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij u zelf de periode bepaald en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.
We begrjipen dat u in deze tijden op zoek bent naar meer zekerheden, bij Opel Private Lease houden we hier dan ook rekening mee en hebben we gezorgd dat u compleet ontzorgd wordt en dat u, ongeacht uw omstandigheden, geen risico loopt. Hieronder nog even alle voorwaarden op een rijtje:

 

Eén maandbedrag voor alle vaste autokosten

Geen onverwachte kosten

Zekerheid bij wijziging arbeidsomstandigheden*

Vervangend vervoer na 24 uur bij onderhoud

U bent all-risk verzekerd

U betaalt wat u rijdt: minder km’s, dan geld retour

De zekerheid van Keurmerk Private Lease

U hoeft alléén nog maar zelf te tanken

In overleg langere bedenktijd dan 14 dagen mogelijkDirect rijden?

Bekijk dan nu onze voorraad! Ook op onze voorraad profiteert u van dit scherpe lease tarief vanaf € 299 per maand

Liever de nieuwe Astra kopen?

Dan kunt u nu genieten tot 3.000 euro extra voorraad voordeel.  Gemiddeld brandstofverbruik: liter/100 km 5,0 - 3,4; kms/liter 20,0 - 29,4; CO2 gr/km 115 - 90.

* Gedwongen ontslag met voorwaarde dat door contractant(en) niet meer aan de leasetermijn kan worden voldaan. Uitsluitend geldig bij een vast dienstverband. Beperkte overzetkosten bij scheiding van toepassing indien de contractant zelf de nieuwe contractant aandraagt. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we naar de algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en aanvullende voorwaarden. Deze vindt u hier.

Het Private Lease actietarief is geldig op voorraad, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar via Opel Private Lease. Uiterste registratiedatum is 30 juni 2020. Met uitzondering van de Astra Edition 1.2Turbo 81kW(110pk) excl. opties en metallic lak, die besteld kan worden en na 30 juni 2020 geleverd. Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief btw. De getoonde afbeelding kan afwijken en opties tegen meerprijs bevatten. Kijk voor de actie- en verkoopvoorwaarden op opel.nl.