Acquire

Grandland X Hybrid

Advies rijklaarprijs vanaf € 41.449 (incl. BTW/BPM)

De Opel Grandland X Hybrid

Vanaf € 43.049

of € 479 /mnd via Opel Private Lease

De nieuwe efficiënte plug-in hybride Grandland X Hybrid en 4-wiel aangedreven Hybrid4 maken elke dag ongekend avontuurlijk, met een atletisch design, innovatieve technologie en slimme assistentiesystemen.

EXTERIEUR /

Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland X Hybrid optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u volledig elektrisch rijdt, heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de CO2-uitstoot gereduceerd tot nul, omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert.

KEUZEVRIJHEID /

Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi: Elektrisch, Hybride, Sport en 4-wielaandrijving

OPTIMAAL GEMAK /

Het opladen van de Grandland X Hybrid4 is eenvoudig. Net zoals een volledig elektrische auto kunt u hem opladen bij elk openbaar laadpunt, maar ook thuis aan een gewoon stopcontact of een speciale thuislader. Zo is het gemakkelijk om de elektromotor overal op te laden, zodat u zo zuinig mogelijk kunt rijden én uw CO2-uitstoot kunt beperken.

 

 

Ontdek de nieuwe Opel Grandland Hybrid

Ontdek meer

Bestel jouw nieuwe Grandland X Hybrid direct online via Opel Private Lease

Bestel online

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa-e

Ontdek de Corsa-e

De nieuwe Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Mokka-e

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X