Opel KARL

Advies rijklaarprijs vanaf € 12.898 (incl. BTW/BPM)

Opel KARL.

De Opel KARL 120 jaar Edition is één van de meest complete uitvoeringen in zijn prijsklasse. Hij zit bomvol luxe extra’s zoals cruise-control, airco, een geïntegreerde radio met stuurwielbediening, telefoonvoorbereiding met Bluetooth®, Hill Start Assist en een speciale City modus. Daarnaast is hij bijzonder praktisch, met standaard 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen. Kortom een compacte auto met grootse mogelijkheden!

Bij de KARL is veel aandacht besteed aan efficiency, comfort en een uiterst stille, zuinige motor. Naast diverse optiepakketten heeft u ook de keuze uit diverse frisse lakkleuren, verschillende bekledingen en designs van velgen. Stel uw Opel KARL samen.

Interieur Opel KARL

Opel KARL ROCKS

De stoere KARL ROCKS met 5 deuren en 5 comfortabele zitplaatsen is standaard royaal uitgerust en voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen. Een compacte auto met grootse mogelijkheden.

U rijdt de luxe Opel KARL ROCKS Voor slechts € 259/mnd i.c.m. Opel Private Lease. Ontdek meer

Opel KARL ROCKS

* Zolang de voorraad strekt gedurende de actieperiode. De (bij)naam mag uit maximaal 11 letters bestaan. Bekijk hier de complete actievoorwaarden.