Acquire

Nieuwe Opel Corsa-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 27.799 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Corsa-e

Vanaf € 27.799

Ontdek de nieuwe, 100% elektrische Corsa-e: Compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

The Big Event

The Big Event is er weer! Van 4 t/m 9 oktober ontvang je tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank-of laadpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires op alles wat rolt of rijdt! En kies je voor een van onze aantrekkelijke voorraadmodellen, dan kan je direct wegrijden. Bereken direct jouw inruilwaarde!

Bereken jouw inruilwaarde

EXTERIEUR /

De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techiek, maar ook een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begerenswaardig.

INFOTAINMENT /

Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa-e heel wat te bieden. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlayTM, spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth® beschik je over een zee van mogelijkheden.

INTERIEUR /

Het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. Je zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!

Tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank- of laadpas en gratis accessoires

Profiteer van The Big Event

Bestel jouw nieuwe Corsa-e direct online via Opel Private Lease

Bestel online

Direct rijden? Ontvang tijdelijk extra voorraadvoordeel op een Corsa-e uit voorraad

Bekijk onze voorraad

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa

De nieuwe Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Mokka-e

De Opel Grandland X Hybrid

Ontdek de Grandland X Hybrid